1. Katso TV-sarjaa, elokuvaa tai pientä videopätkää, joka on sinulle hyvä tai tylsä. Mutta pienemällä taustavalolla ja äänellä. Jos sinulla on Android-puhelin tai tabletti, voit helposti saada unta yöllä käyttämällä Twilight-sovellusta eli muuttamalla laitteen taustavalo punaiseksi.
  2. Etsi jotain rauhallista musiikkia, joka auttaa sinua nukahtamaan. Pienemällä äänellä ja mukavilla kuulokkeilla. Voit myös kuunnella suosikki musiikkeja, jotka saavat sinut rauhoittumaan. Suosittelemme että teet ekana jonkun soittolistan.
  3. Jos sänky tuntuu sinun mielestä epämukavalta, ota jokin tyyny ja peitto joka tuntuu sinulle mukavalta.
  4. Avaa oman huoneen ovea pikkasen, jos et halua pitää oman huoneen ikkunaa auki yöllä.
  5. Jos nämä vinkit eivät riitä saadakseen unta, ota vaikka sänkyyn jokin suosikki pehmolelu joka oli sinulla lapsuudessa.

Kulttuurin ja hyvinvoinnin laitos on huolestunut suositun Minecraft-rakennuspelin vaikutuksista lasten yleistietoon. Opetuskäytössäkin suositun videopelin kuvastoon kuuluvat zombit, jotka tuhoutuvat päivänvalossa. Apulaisjohtaja Janne Sarjasen mukaan virheellinen tieto vaikeuttaa valmistautumisessa mahdolliseen zombien vallankumoukseen.

Onko talvi tuntunut pitkältä ja harmaalta? Suomalaiset heräävät suuren osan vuodesta pimeään aamuun ja monella työssäkäyvällä pimeys odottaa taas uudestaan vastassa työpaikalta lähtiessä. Valoisan ajan osuus vuorokaudesta on hyvin lyhyt, jolloin aikaa valoisalla ulkoiluun ei juurikaan ole. Liikunnan määrä pienenee ja mieliala laskee. Tässä asiantuntijoiden vinkkejä sisäisen auringon paisteen löytämiseen.

Porvoossa lääkäri tartutti potilaan harmittomaan flunssaan,kun hän tuli lääkäriin näyttämään kättään. Potilaan kommentti:"Palvelun pitäisi olla parempaa."

  • Korvaa ruoka kahvilla ja vältä lihan syömistä.
  • Osta apteekista laihdutusrasvoja ja vältä kaikkea hyvää.
  • Takaamme todella hyvän lopputuloksen!

"Ekstaasinapit" eli S-marketin uudet kurkkupastillit ovat erittäin suosittuja Joensuussa. Varsinkin nuoret ostavat niitä pelkän nimen perusteella vaikka ne ei eivät ymmärrä että ne ovat pelkkiä tavallisia kurkkupastilleja.

Etkö ole tyytyväinen peilikuvaasi? Hävettääkö rantavartalosi? Näillä vinkeillä kesäkuntoon 2015!

Leppävaaran koulussa tehty tuore tutkimus paljasti hämmentäviä syitä ihmisten huonovointisuuteen. Testihenkilöt elivät vaihtelevin elintavoin. Välillä he olivat huonovointisia ja toisinaan hyvävointisia. Tutkijat tekivät 5 selkeää johtoppätöstä huonovointisuudelle: