Viime viikon lauantaiyönä 7.2.2015 Juustolandian koulussa tapahtui ryöstö. Kouluun murtautui kolme vanhaa miestä, heitä epäillään noin 70-80 vuotiaiksi. Valvontakameroihin tallentui se, kuinka yksi miehistä näytti keskisormea kameralle ja sen jälkeen kameran päälle spraymaalattiin. Opettajanhuoneesta oli hävinnyt 30 paketteja munkkeja ja 60 pakettia kahvia, koulu on nyt eristetty ja monet lapset ovat todella surullusia, kun eivät pääse kouluun. Tekohammaskodin kolmea pahaa vanhuhsta epäillään ryöstöstä.

"Miksi Tekohammaskodissa on näin paljon munkkeja ja kahvia?", kysyi poliisi eräältä vanhukselta.

"Me pidimme eilisiltana rituaalin jossa pyysimme vanhusten jumalalta armoa ja että saisimme jotain hyvää elämäämme, ja kun heräsimme aamulla olimme munkkien peitossa! Kahvit oli valmiina pöydässä ja pöydän alla oli iso lahjapaketti joka oli täynnä kahvia! Olemme ikionnellisia vanhusten jumalalle!", vastasi vanhus poliisille.

Poliisi huomasi myös kolme vanhusta, jotka olivat aivan hiljaa ja eivät tulleet mukaan kuulusteluihin, poliisi epäilee että he ryöstivät kaikki munkit ja kahvit. Juustolandian koulun opettajat ovat lakossa, koska he eivät pysyisi hereillä koulussa, joten valtion pitää korvata varastetut munkit ja kahvit opettajille. Myös eräs opettajista on todella outona, ja häntä epäillään auttaneen vanhuksia ryöstössä. Poliisi ei kerro enempää tapahtumasta, sillä tämä on pahimman asteen rikos.