Bob Dylan muuttui kello 14:58 Suomen keikalla, Rovaniemellä. Meidän oli eliminoitava kaikki katsojat sekä vietävä Bob eristysselliin, Vantaalle. Päästämme Bob Dylanin takaisin luonnon helmaan kahden vuoden päästä. HÄN oli muuttanut talon huumetaloksi.

Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksella sekä Helsingin Teatterikorkeakoulussa aloitetaan ensi vuonna uudet koulutusohjelmat jotka tähtäävät suoraan ääninäyttelyyn ja dubbaukseen. Syynä uusiin koulutusohjelmiin on ääninäytelly ja dubatun digitaalisen viihteen räjähdysmäinen lisääntyminen. Kyseessä on kokeilu jolla testataan suomalaisten ääninäyttelijoiden menestystä maailmalla kansainvälisisää projekteissa.

"Suomalaiset ovat jäljessä kansainvälisestä tasosta, viime vuonna ilmestyneissä menestyneissä digitaalisissa viihdetuotteissa ei ollut lainkaan suomalaisia ääninäyttelijöitä", kertoo ääninäyttelijöiden keskusliiton toiminnanjohtaja Mirko Niskanperä.

"Aiemmat radioteatteriin ja kuunnelmatyöhön valmistavat kurssit eivät vain riitä. Peleissä on aivan erilaiset puitteet. Radioteatterissa ei tule esimerkiksi tilannetta jossa pitää purkaa pommi, päihittää lohikäärme ja laukoa romanttista dialogia lähes samaan aikaan", hän jatkaa.

Nähtäväksi jää, tuleeko ääninäyttelijöiden kouluttamisesta pysyvää toimintaa. Pilottihankkeen on määrä kestää ensi vuoden ajan.

Kaikkien Kpopin ja eteenkin VIP:en suuri odotus päättyy pian, sillä pienimuotoisella tauolla ollut Bigbang-yhtye tekee comebackin ystävänpäivänä 14.2. Uutisen ohella bändi julkaisi tulevan maailmankiertueensa aikataulun. Suomalaisten VIP:en iloksi nämä nuoret korealaismiehet esiintyvät Helsingin Olympia-stadionilla 18.7.2015. Suomen lisäksi Bigbang tulee vierailemaan Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa sekä useissa Aasian ja Amerikan valtioissa.

Liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen 18.3.

Lisätietoa bändistä ja levy-yhtiö YG:stä löydät sivuilta www.ygbigbang.com ja www.ygfamily.com

Nämä loistavat näyttelijät eivät ole vielä jostain syystä onnistuneet nappaamaan Oscar palkintoa. Tässä top 6 lista.