Päätoimittaja

Osoite:
Sörnäisten rantatie 25 A, 00500 Helsinki
Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin:
0295 338 010
Matkapuhelin:
045 310 1412

Muut tiedot

Muut tiedot:

Aamusanomat on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin ylläpitämä verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomiota verkkomedian ja erityisesti klikkiuutisten toimintaperiaatteisiin. Klikkiuutiset ovat uutisia, joiden otsikko on muotoiltu herättämään kiinnostuksesi ja saamaan sinut klikkaamaan uutista. Uutisen sisältö ei kuitenkaan useinkaan vastaa otsikon luomaa odotusarvoa.

Huom! Kaikki tämän sivun uutiset ovat keksittyjä!

Menitkö klikkiin?

Menitkö klikkiin? -materiaali pyrkii herättämään keskustelua klikkiuutisten rakenteesta, verkkomedian ansaintitavoista ja perinteiset uutislähteet haastavista sosiaalisen median sisällöistä.

Tietoiskujen ja tehtävien tavoite on vahvistaa kriittistä medialukutaitoa analysoimalla uutissisältöjä ja tuottamalla niitä myös itse. Materiaali soveltuu yläkouluikäisten ja sitä vanhempien mediakasvatukseen ja se voidaan toteuttaa yhden oppitunnin tai tapaamiskerran aikana.

Materiaalin ovat tuottaneet: Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, Ampun 4H-yhdistys, Curly ry, Lukuinto-ohjelma, Mediakasvatusseura ja Suomen Vanhempainliitto